Mijn favorieten

Hypotheken

U kunt kiezen uit een enorm aanbod van financiële producten. Hoe bepaalt u welk product voor u het meest geschikt is? En wie heeft er oog voor de onderlinge samenhang van uw productportefeuille? Als de financiering niet goed wordt geregeld kan dat voor u een enorme domper zijn op het gehele aan- of verkooptraject.
 

Daarom hebben wij een samenwerkingsverband gesloten met een onafhankelijk hypotheekadviseur en financial planner. Deze adviseur verstrekt u een op maat gesneden en passend advies, op basis van ''best advice''. Zij adviseert graag over de juiste hypotheekvormen en rentevarianten voor u, en kijkt daarbij verder dan de hypotheek alleen. Een hypotheekverplichting heeft en/of kan namelijk grote gevolgen hebben voor uw financiële situatie, nu en in de toekomst. Op grond van de door u verstrekte informatie stelt de adviseur voor u een persoonlijk financieel plan op, waarin op alle belangrijke aspecten nader zal worden ingegaan in begrijpelijk Nederlands, zodat u zorgeloos kunt genieten en u uw financiële wensen nu en in de toekomst kunt realiseren.

Op het gebied van hypotheken kan de adviseur u onder andere helpen met het beantwoorden van vragen zoals:

  • Wat is de maximale hypotheek die u kunt opnemen?
  • Welke hypotheekvorm en rentevariant passen het beste bij u?
  • Wat dient er allemaal geregeld te worden vanaf de koop tot aan de overdracht?
  • Is het interessant om uw huidige hypotheek over te sluiten?
  • Hoe zit het met de overwaarde van uw woning?
  • Hoelang heeft u nog hypotheekrenteaftrek?
 

En begeleiden u bij de keuze uit de tientallen hypotheekbanken.
 

Bel meteen voor een vrijblijvende afspraak: tel. 045-5715566. Dan zullen wij u direct in contact brengen met de hypotheekadviseur.