Banken en Bijzonder beheer

Voor particulieren:
Het kan altijd gebeuren dat iemand niet meer kan voldoen aan zijn maandelijkse financiële verplichtingen, door bijv. baanverlies of echtscheiding. Dan is het raadzaam om contact op te nemen met de afdeling Bijzonder Beheer van je hypotheekbank, om de mogelijkheden te bespreken. Om een executie te voorkomen, zal een hypotheekbank vaak de woning in verkoop geven bij een gerenommeerd makelaarskantoor, om zo toch een zo hoog mogelijke verkoopprijs te genereren.

Aquina Hollanders makelaars is in de afgelopen jaren al vele malen van dienst geweest bij een dergelijk verkooptraject, en heeft alle kennis in huis om te weten aan welke eisen een dergelijke verkoop moet voldoen.

Mocht u (gedwongen) verkoopplannen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij kunnen de mogelijkheden dan met u, en vervolgens met uw hypotheekbank, bespreken.

Voor banken en bijzonder beheer instellingen:
Sinds jaren weten vele banken en hypotheekverstrekkers ons kantoor te vinden voor bemiddeling bij de verkoop van woningen, om een executie te voorkomen. Deze verkopen vragen extra aandacht door de problematiek rondom de persoonlijke situatie van de debiteur, en dienen met veel zorg begeleid te worden.
Sinds jaren ontvangt ons kantoor regelmatig dergelijke, speciale opdrachten tot verkoop.

Door onze ervaring met deze speciale verkopen is elke hypotheekverstrekker bij ons aan het juiste adres voor een optimale begeleiding van de verkoop.
 

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ BELLEN U GRAAG TERUG!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring